Trefzekere Bel Hassani en woedende Darri

marokko
6
15 aug '16
In de laatste duels van de tweede speelronde van de Eredivisie bleven de Marokkaanse spelers niet onopgemerkt

Heracles Almelo - Willem II (3-1):
Heracles begon de wedstrijd met Ilias Bel Hassani en Brahim Darri in de basis, op de bank mocht Tarik Kada plaatsnemen. In het doelpuntenverloop deelde Bel Hassani mee, hij was verantwoordelijk voor de openingstreffer. Vanuit een vrije trap die achter het doel gekeerd werd door keeper Lamprou maakte de 23-jarige middenvelder zijn eerste treffer van het seizoen.

Later in de wedstrijd was linksbuiten Brahim Darri betrokken bij de toekenning van twee strafschoppen. Darri werd tweemaal in korte tijd onderuit gehaald in het zestienmetergebied en kreeg daarvoor dan ook terecht twee strafschoppen toegekend. Beiden opgeëist door spits Paul Gladon, bleven ze ook beiden onbenut, tot grote woede van Darri.

De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 3-1 overwinning voor Heracles Almelo. Hierdoor staan ze op vier punten uit twee competitiewedstrijden. Na afloop van de ontmoeting meldde Bel Hassani tegenover de camera's van FOX Sports dat recentelijk een Italiaanse club is afgehaakt in de onderhandelingen over de speler. Bel Hassani weigerde echter prijs te geven om welke formatie het ging.

Feyenoord - FC Twente (2-0):
Na een glansrijke eerste competitiewedstrijd (red. 0-5 winst tegen FC Groningen) was het ook vandaag raak voor de Rotterdammers. Met Karim El Ahmadi in de basis werd het in de Kuip 2-0 ten koste van het FC Twente van Hakim Ziyech. De befaamde middenvelder kan maar niet gedijen in het leeggelopen elftal van de Tukkers. Zolang Ziyech niet verkocht is kan zich men in Twente geen aankopen veroorloven.

Go Ahead Eagles - NEC Nijmegen (2-2):
Dit duel ontaarde in een 2-2 gelijkspel, promovendus Go Ahead Eagles hield de uitploeg aardig op de vlakte. Namens NEC Nijmegen mocht vleugelaanvaller Mohamed Rayhi pas in de 89e minuut zijn intrede in het veld doen. 

© Redactie 2016
marokko
iliass bel hassani
hakim ziyech
brahim darri
karim el ahmadi
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?