Begrafenis na moord tijdens bruiloft in Marokko

marokko
0
16 aug '16
Wat vrijdagavond een mooie avond had moeten worden liep uit tot een drama in Ait Ali Oulehsen in Khemisset.

Daar vond een avond vol vreugde plaats tijdens een huwelijksfeest. Al Akhbar meldt vandaag dat de feestvreugde snel plaats maakte voor ongeloof, verdriet en woede. Een 22-jarige jongeman werd daar neergestoken door een vriend. Toen de gealarmeerde politie ter plaatse kwam lag de jongeman in een plas bloed nadat hij werd gestoken door zijn maatje. 

De twee kregen ruzie waarna beledigingen over en weer werden geuit. Uiteindelijk gingen de twee met elkaar op de vuist. Een van hen haalde uiteindelijk een mes tevoorschijn om daarmee zijn vriend in de hals te steken. Hij vluchtte na de onnodige daad. De krant weet inmiddels dat de twee vrienden onder invloed van alcohol waren en dat er lege flessen werden gevonden in de buurt van de plek waar de moord is gepleegd. 

Zinloos
De politie voerde tijdens de bruiloft gesprekken met de gasten. Ook de bruidegom werd gehoord. Zij waren het er allemaal over eens dat de twee vrienden om een zinloze reden ruzie kregen. De verdachte werd zondagochtend gearresteerd in Sidi Allal Behraoui. Hij is in hechtenis geplaatst.

© Redactie 2016
marokko
khemisset
ait ali oulehsen
moord
steekpartij
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?