Leidse jeugd gaat in verzet en wil 'vechten tegen moslims'

algemeen
190
17 aug '16
Een groep jongeren in Leiden zegt klaar te zijn met moslims, de islam en asielzoekers en wil in verzet gaan.

Op de pagina PVV Aanhangers staan foto's van de groep met maskers in de kleuren van de Nederlandse vlag. Op de foto's is te zien dat de jongeren in Leiden staan met enkele vlaggen met daarop verzetsoproepen. 'Red je land, kom in opstand', klinkt het. Anderen houden gele papieren vast met daarop de tekst 'Voelt u zich nog veilig? Nee? Kom in verzet!!'

Op een andere foto houden de jongeren een andere vlag vast. 'Wij bidden niet maar vechten voor ons land', klinkt het gewelddadig. De reacties onder de foto's laten zich raden. 'Hier kan ik me wel bij aansluiten opkomen voor je land beter kan het niet. Respect hiervoor', zegt Henk. Anderen verwijzen naar 'links' die volgens de PVV'ers het gespuis (moslims) binnen heeft gehaald. 

Een andere Henk - puur toeval hoor! - zegt op zijn beurt: 'Daar kan ik mij in vinden wij zullen het zelf moeten doen want de REGERING doet NIETS EEN GROTE DUIM VOOR JULLIE.' Irena is van mening dat dit 'Echte mannen' zijn.

Enfin, politie en lokale politici, lezen jullie mee? Oproepen tot geweld met gezichtsbedekking (hoi boerka) lijkt ons in ieder geval een bezoekje en een 'foei-foei-gesprekje' waard. 

© Redactie 2016
leiden
pvv
pvv aanhangers
jeugd
moslims
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?