Serieverkrachter die slachtoffers filmde opgepakt in Agadir

marokko
0
18 aug '16
De politie van Agadir heeft een serieverkrachter opgepakt die vrouwen in de stad een zeer onveilig gevoel gaf. Hij had een monsterlijke methode om zijn slachtoffers te laten zwijgen.

Dat meldt Al Akhbar in de krant van vandaag. De man, ongeveer dertig jaar oud, verplaatste zich in een huurauto. Hij koos zijn slachtoffers zorgvuldig en richtte zich vooral op jonge vrouwen die graag willen trouwen of op z'n minst een serieuze relatie aan willen gaan. Hij nodigde ze uit voor een kopje koffie om ze vervolgens naar een afgelegen plek te lokken. Daar werden de vrouwen verkracht en beroofde hij hen van hun eigendommen. Van de verkrachtingen maakte hij foto's en video's. 

Op deze manier en onder bedreiging van een mes liet hij zijn slachtoffers zwijgen over de verkrachting. Als ze zich bij de politie zouden melden zou hij de beelden verspreiden. Sommigen luisterden maar het is aan enkele dappere vrouwen te danken dat ze toch aangifte besloten te doen. Na veel zoek- en veldwerk van de politie wisten ze de verkrachter te pakken te krijgen. Hij bleek niet alleen verkrachtingen op zijn conto te hebben staan. Hij is ook veroordeeld wegens aanranding, ontvoering en berovingen. 

De dader had bovendien een vervalst kenteken. De verkrachter is vastgezet en wacht zijn proces in hechtenis af. 

© Redactie 2016
marokko
agadir
verkrachting
serieverkrachter
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?