Taxichauffeur in Marokko opgepakt na verkrachting

buitenland
0
25 aug '16
Vandaag vond in de rechtbank van Sidi Bernoussi in Casablanca een zaak plaats tegen een taxichauffeur wegens verkrachting en bedreiging met een mes.
De man van zestig jaar zou een zestienjarige jongen hebben misbruikt, meldt Assabah vandaag. De taxichauffeur werd dinsdag gearresteerd. De getrouwde man en vader van vier kinderen zou zijn daad uitvoerig hebben gepland. Hij kwam vaak in een autowinkel waar hij onderhoud liet plegen voor zijn kleine taxi. Daar ontmoette hij zijn toekomstige slachtoffer, een jonge inwoner van een opvangcentrum in Sidi Bernoussi. De jongen heeft geen familie en deed wat vakantiewerk in de autozaak. 

Hij profiteerde optimaal van de kwetsbaarheid van de jongen en beloofde hem een mooie baan in zijn nieuw geopende garage. De jongen raakte bevriend met de man en raakte daarmee verstrikt in het smerig plan van de man die zijn opa had kunnen zijn. Het slachtoffer ontving een telefoontje waarin hij werd uitgenodigd om zijn toekomstige werkplek te zien. Dat bleek een appartement te zijn in Sidi Moumen, waarvan de zoon van de pedofiel eigenaar is. Deze zoon woont in het buitenland.  

Mes
Voordat hij besefte wat er aan de hand was werd de jongen onder bedreiging van een mes gedwongen uit te kleden. Daarna volgden verschrikkelijke momenten voor de jongen. Ondanks dreigementen van de taxichauffeur om te zwijgen besloot de jongeman onmiddellijk de directeur in te lichten van het opvangcentrum waar hij verbleef. Deze bracht hem naar het dichtstbijzijnde politiebureau om aangifte te doen. Hij kon een duidelijk signalement geven, ook wist hij het adres van het appartement nog.

Na uitvoerig onderzoek werd de dader dinsdag gearresteerd door de politie. Deze ontkende in eerste instantie alles, maar omdat hij in het bezit was van sleutels van het appartement wist de politie genoeg. Hij is vandaag voorgeleid en opnieuw achter slot en grendel gezet.
© Redactie 2016
marokko
sidi bernoussi
casablanca
taxi
verkrachting
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
duitsland
china
italië
transfer talks
hanau
afghanistan
hubei
moskee
terrorisme
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
verenigde staten
politie
eredivisie
iran
turkije
syrië
caf
hakim ziyech
palestina
mohammed vi