Groepje criminelen in Marokko opgepakt in vreemde zaak

buitenland
9
27 aug '16
In Marokko zijn vijf criminelen opgepakt op verdenking van diefstal van vee. Drie van hen zijn minderjarig.
Het vijftal had nogal wat op hun kerfstok staan. Ze stonden in Marrakech terecht voor homoseksualiteit, verduistering en de verkrachting van minderjarigen. Ook losbandigheid, drugs- en alcoholgebruik werd hen ten laste gelegd, meldt Assabah vandaag. Een verdachte kreeg 2,5 jaar gevangenis terwijl de tweede twee jaar moet brommen, evenals de derde. 

Twee minderjarigen die in een stal in het dorp Douar Allal Lhaj werden betrapt werden vrijgesproken. De feiten dateren van enkele weken geleden, toen de lokale bevolking zich rond een stal verzamelde toen de dieven aanwezig waren. De politie werd opgeroepen waarna het een koud kunstje was om de verdachten te arresteren. De oudste verdachte was een vijftiger, terwijl drie minderjarig waren.

Rond de stal vonden ze ook twee motorfietsen, waterpijpen en cannabis. Tijdens het verhoor van de criminelen bleken ze niets gestolen te hebben en dat ook niet van plan waren. Ze gebruikten de ruimte echter voor pikante ontmoetingen. Een van de verdachten bekende meerdere malen homoseksuele daden te hebben verricht met de eigenaar van de stal. Ook hij werd opgepakt. 

Daarna gaven de drie minderjarigen allen toe dergelijke daden te hebben verricht. Ook bekende ze alcohol- en drugsgebruik. De oudere man, geboren in 1962, bevestigde hun verklaringen en zei alleen dat hij seks met ze had als ze instemden en zonder financiële vergoeding. Wel gaf hij hen regelmatig cannabis.
© Redactie 2016
marokko
diefstal
bende
criminaliteit
marrakech
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
sri lanka
sri-lanka
aanslagen
daesh
terroristische
marokkanen
meknes
handgranaat
colombo
laliga
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
wk 2018
ajax
hervé renard
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
golaso