Tighadouini keert terug bij Vitesse

marokko
5
30 aug '16
Adnane Tighadouini is na Ricky van Wolfswinkel de tweede oude bekende die terugkeert bij Vitesse.

De 23-jarige aanvaller wordt de rest van het seizoen – met optie tot koop – gehuurd van Malaga, waar hij naar eigen zeggen geen eerlijke kans kreeg. "Ik heb vorig seizoen tien wedstrijden gespeeld en werd de laatste twee keer uitgeroepen tot man of the match", zegt Tighadouini in De Telegraaf. "Toen kwam er een nieuwe directeur, maar die heeft alleen maar valse beloftes gedaan. Ik zou deze zomer een nieuwe kans krijgen. Alleen heb ik in de oefenduels slechts een keer een kwartiertje mee mogen doen."

De Marokkaan genoot zijn opleiding bij Vitesse en debuteerde voor de club in het betaald voetbal, maar een vaste plek wist hij niet te veroveren. "Ik stel altijd doelen voor mezelf. Bij Vitesse was dat: contract afdwingen, debuteren en slagen. Dat laatste is – mede door blessures – niet gelukt. Het is mooi dat ik het nu alsnog namens Vitesse kan laten zien."

Na een goed seizoen bij NAC Breda verdiende Tighadouini in 2015 een transfer naar Malaga, waar hij nog tot medio 2020 onder contract staat.

© Voetbalprimeur 2016
marokko
adnane tighadouini
vitesse
transfer
malaga
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?