Vlucht Royal Air Maroc op laatste moment afgeblazen om lek

marokko
7
2 sep '16
Royal Air Maroc zit in de hoek waar de klappen vallen. Een vlucht van RAM moest in Frankrijk de passagiers noodgedwongen laten uitstappen.

'Is Royal Air Maroc deze zomer getroffen door het boze oog?', schrijft Le360 in een artikel over opnieuw slecht nieuws over de luchtvaartmaatschappij. Eerder raakte RAM al in opspraak nadat een video opdook over een vlucht in Frankfurt. Deze week kon RAM opnieuw tientallen boze en ontevreden passagiers bijschrijven. Een Boeiing 737 zou op 31 augustus vanuit Parijs-Orly opstijgen en naar Agadir vliegen. 

Het vertrek werd geannuleerd terwijl de passagiers al in het toestel zaten. De 65 reizigers moesten daarom terug naar de terminals van de luchthaven. Volgens RAM had de piloot 'vermoedens' van een brandstoflekkage. De procedures dwingen hem bij twijfel een vertrek op te schorten. Toen het toestel leeg was konden controles plaatsvinden. Daaruit bleek het vliegtuig geen brandstof te lekken. 

Het vliegtuig kon de volgende dag weer dienst doen als transportmiddel. De passagiers werden allen in andere vluchten geplaatst maar liepen wel vertragingen op.

© Redactie 2016
marokko
royal air maroc
parijs
agadir
ram
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?