Concrete interesse uit Championship voor Marouane Chamakh

marokko
2
3 sep '16
De Marokkaanse gevallen spits Marouane Chamakh kan wellicht gaan afbouwen op het tweede niveau van Engeland.

Chamakh kan zijn carrière wellicht een vervolg geven in Engeland. Norwich City, dat momenteel uitkomt op het tweede niveau van Engeland, toont deze dagen concrete interesse in de 32-jarige spits.  Aangezien de international transfervrij is kan hij gratis worden opgehaald door Norwich, de club wacht echter nog even voor het in actie komt. Vooral de fysieke gesteldheid van de aanvaller zou een punt van zorg zijn, Chamakh was afgelopen seizoenen meer geblesseerd dan inzetbaar voor zijn voormalige werkgever. 

Mocht het tot een dienstverband komen dan zou dit het zevende seizoen worden dat Chamakh te bewonderen is op de Engelse speelvelden. In 2010 werd de toen nog talentvolle spits transfervrij opgepikt door Arsène Wenger van Girondins de Bordeaux. Achtereenvolgens kwam hij naast Arsenal ook nog op huurbasis ook uit voor West Ham United en Crystal Palace, dat hem uiteindelijk definitief aantrok. 

Update
West Brom mengt zich in strijd om Chamakh

Chamakh is momenteel op proef bij Premier League formatie West Bromwich Albion. Trainer Tony Pulis met wie hij al eerder samenwerkte bij Crystal Palace ziet het nog steeds zitten in de 32-jarige centrumspits. Vandaag zal Chamakh het in een oefenduel gaan opnemen tegen Dehli Dynamos namens West Brom.

© Redactie 2016
marokko
marouane chamakh
crystal palace
norwich city
transfer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?