Dronken bendeleden vallen ziekenhuis in Marokko aan

marokko
3
3 sep '16
Een criminele bende van acht personen heeft donderdag de spoedeisende hulpafdeling van het Ibn Sina Universiteitsziekenhuis in Rabat aangevallen.

Daardoor ontstond enorme materiële schade, meldt Al Akhbar vandaag. De dwazen waren gewapend met zwaarden en verrasten de beveiligers met een plotselinge aanval, die uiterst gewelddadig en zinloos was. Ze waren onder invloed van drugs en dronken toen ze zich bij de ingang van het ziekenhuis meldden onder het mom van een bezoek aan een vriend die ernstig gewond raakte na een ruzie.

De bewaker zag de toestand van de jongeren en weigerde hen toegang. Na een woordenwisseling tussen hem en de acht jongeren vielen ze hem aan. Ook een verpleegster kreeg met gewelddadigheden te maken. Volgens de krant, baserend op een officiële bron, sloopten de jongens vrijwel alles wat op hun pad lag. Gelukkig draaiden de bewakingscamera's op dat moment waardoor de politie de bende kon identificeren.

Vijf van hen konden ter plekke worden gearresteerd terwijl drie anderen ontsnapten. Uiteindelijk konden ze opgespoord en gearresteerd worden. De schurken verschenen vandaag voor de officier van justitie in de rechtbank van Rabat.

© Redactie 2016
marokko
ibn sina
rabat
ziekenhuis
dronken
drugs
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?