Pedofiele serieverkrachter in Marokko opgepakt

marokko
77
6 sep '16
In Casablanca heeft de politie een man gepakt die meerdere kinderen heeft misbruikt.

De Koninklijke Gendarmerie deed een inval in een huis in de Lissasfa buurt, waar ze een 27-jarige man arresteerden op verdenking van het verkrachten van minderjarigen. In het huis huurde hij een kamer, waar hij regelmatig kinderen misbruikte, meldt de krant Assabah vandaag. De bron weet ook dat de smeerlap zijn slachtoffers zorgvuldig uitkoos onder de kinderen van een weeshuis in Dar Bouazza. 

Hij groeide bovendien op in dit weeshuis. De zaak kwam aan het licht toen een kind van het weeshuis erin was geslaagd aan de pedofiel te ontsnappen. Hij bracht een leraar op de hoogte waarna een onderzoek werd geopend. Daaruit bleek dat minstens acht kinderen in het weeshuis slachtoffer zijn geworden van dezelfde dader. Tijdens het politieverhoor ontkende hij alle aantijgingen maar kreeg overweldigend bewijs voor ogen.

De politie vond onder meer een seksueel getinte video waarin de man was te zien met een minderjarige. Daarop bekende de pedofiel en rechtvaardigde zijn daden omdat hij 'in het verleden ook is verkracht'. Hij zit momenteel vast in de gevangenis van Ain Sebaa en wacht daar zijn proces af.

(Illustratie credits: Mohamed Elkho - Le360)

© Redactie 2016
marokko
pedofiel
serieverkrachter
kinderen
dar bouazza
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?