Verhuiswens naar Casablanca eindigt in dode echtgenote

marokko
0
7 sep '16
Een echtpaar dat elkaar regelmatig in de haren vloog is uit elkaar gerukt nadat de zoveelste ruzie bloedig afliep.

De ruzie met tragische afloop vond afgelopen zaterdag plaats in Souk Sebt, regio Beni-Mellal, meldt Assabah vandaag in de krant. De 48-jarige man droomde ervan om met zijn vrouw in Casablanca te gaan wonen, waar hij werk had gevonden en waar zijn ouders wonen. Zijn vrouw weigerde echter keer op keer om hem naar Casablanca te volgen. Vooral de ruzies van het echtpaar zou haar ertoe hebben gedreven te weigeren te verhuizen. 

Afgelopen zaterdag ging hij nog een keer het gesprek aan met zijn vrouw, om haar te proberen te overtuigen met hem mee te gaan. Na dit gesprek ontstond opnieuw een slaande ruzie. In dat gevecht verloor de man zijn beheersing waarna hij net zo lang doorging tot de vrouw ademloos op de grond lag. Hij verliet vervolgens haastig het huis. 

De dader belde zijn zus nog wel op om te vertellen wat hij gedaan, deze lichtte de politie in. Eenmaal ter plekke konden ze alleen de dood van de vrouw bevestigen. Ze lag in een plas bloed en was niet meer te redden. Haar lichaam is naar het ziekenhuis van Beni Mellal gebracht voor autopsie. 

Het is niet helemaal bekend of de dader inmiddels is gearresteerd. Omdat de politie weet om wie het gaat is dat echter een kwestie van tijd.

(Illustratie: Mohammed Elkho - Le360)

© Redactie 2016
marokko
souk sebt
casablanca
verhuizen
moord
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?