Abderraouf is niet dood
De bekendste Marokkaanse komiek ooit, Abderrahim Tounsi, begint het vervelend te vinden dat zijn naam telkens in het nieuws en sociale netwerken verschijnt wegens overlijden.
09 September 2016
shownieuws

Tounsi, beter bekend als Abderraouf, zegt dat hij wordt getergd door de vele geruchten die over hem circuleren de afgelopen maanden.

Nieuwsdienst Assabah sprak met bronnen dichtbij Abderraouf en zij stellen dat zijn mentale toestand er zelfs door wordt aangetast. Familieleden en vrienden benaderen hem voortdurend en vragen aan gezinsleden of Abderraouf 'echt is overleden, want het staat op Facebook'. 

Veel journalisten bellen bovendien toch maar even voor de zekerheid en dat zorgt voor onnodige stress bij de inmiddels oude grappenmaker. Het heeft echter lang geduurd voor het hem ging irriteren.

De eerste paar keer liet hij het van zich afglijden maar de geruchten bleven aanhouden. Bij de geruchten worden foto's gepost van de tijd dat de komiek in een ziekenhuis lag. 

Deze zijn echter verouderd. Tounsi is bovendien teleurgesteld dat producenten en regisseurs al lang geen beroep op hem hebben gedaan, ondanks zijn staat van dienst op het podium en op televisie, aldus de krant.

marokko
abderraouf
abderrahim tounsi
geruchten
oussama tounsi
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi