HELP MEE! Ruim 14.000 euro ingezameld voor Marokkaanse moeder met kanker

algemeen
2
12 sep '16
Vijf weken nadat onze redactie jullie om hulp vroeg om het leven van een 53-jarige Marokkaanse moeder uit regio Utrecht te helpen is er ruim 14.000 euro ingezameld.

De familie van de vrouw begon een crowdfundingsactie omdat ze haar behandeling in Duitsland heeft doorgezet nadat ze in Nederland kreeg te horen uitbehandeld te zijn. Daar is echter veel geld voor nodig. Lees hier het verhaal van de vrouw. De familie wil in ieder geval 20.000 euro inzamelen om de moeder nog enkele cruciale behandelingen en operatie te laten ondergaan. 

Wij spraken met de moeder en vroegen haar naar hoe zij alle hulp heeft ervaren: 'Ik kan niet met woorden beschrijven hoe dankbaar ik iedereen ben. Ik kan haast niet geloven dat er zoveel donaties zijn binnengekomen. Wij hadden als familie grote zorgen om de hoge kosten van elke behandeling.'

Positief
Op 19 augustus kreeg de moeder opnieuw een behandeling in Duitsland en daar bleek dat de tumor met 30% is geslonken, 5% meer dan de behandeling ervoor. Nu is duidelijk geworden dat er nog enkele (ongeveer drie + operatie) behandelingen nodig zijn. Met de beoogde 20.000 euro komt de familie in ieder geval een heel stuk verder om hun moeder een goede kans te geven. 

'Dit kunnen wij zoals hiervoor beschreven ons niet veroorloven. Met dank aan jullie hulp Al7amdoulilah, kunnen wij voorlopig nog een aantal behandelingen betalen. Dit kan, met de wil van Allah swt, mijn leven redden! Wat belangrijker is, zijn jullie mooie smeekbeden. Dit heeft mij enorm geraakt! Moge Allah swt de smeekbedes verhoren en accepteren en moge Allah swt jullie hier rijkelijk voor belonen.'  

Ook hoopt ze dat anderen die hetzelfde meemaken spoedig zullen genezen. 

HELP! 
Zoals eerder genoemd is het gros van het bedrag dankzij jullie geweldige steun al binnen. We hebben nog echter ongeveer 6.000 euro te gaan. Appeltje eitje toch? Zeker op deze geweldige dag van Eid ul-Adha kunnen we met z'n allen deze moeder een mooi geschenk geven! Wij vragen jullie daarom om naar de crowdfundingsactie te gaan en te doneren. Dat kan makkelijk met iDeal. 

Klik hier, hier, hier of hier. Hier mag ook. En hier.

© Redactie 2016
marokkaanse
utrecht
kanker
doneren
hulp
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?