Chabab Rif Al Hoceima haalt ex-speler Real Madrid in huis

marokko
2
19 sep '16
Botola Pro-club Chabab Rif Al Hoceima haalt ex-Madrileen met Champions League ervaring binnen.

Afgelopen vrijdag sloeg de Botola Pro-formatie een flinke slag met het aantrekken van een brok talent. De club heeft haar selectie versterkt met de international van Equatoriaal Guinée, Javier Balboa. De rechtsbuiten die het vorig jaar nog opnam tegen het Marokkaanse elftal in de WK-Kwalificatiewedstrijden zal voortaan in de Marokkaanse competitie te bewonderen zijn.

Balboa begon al vroeg in de jeugdopleiding van 'de Koninklijke', doorliep de verschillende jeugdelftallen en maakte later zijn debuut in het eerste elftal. De aanvaller maakte deel uit van het elftal waarin ook Wesley Sneijder, Robinho en Raúl actief waren. Na wat verhuurperiodes kreeg de international nogmaals zijn kans van coach Bernd Schuster, hierin maakte hij onder andere zijn eerste Champions League treffers namens de Madrilenen tegen Olympiakos Piraeus.

Na een periode als voetbalnomaad in onder andere de Spaanse tweededivisie, het hoogste niveau in Portugal en één seizoen actief te zijn geweest in Saoedi-Arabië tekende Balboa een vierjarige verbintenis in Al Hoceima. 

© Redactie 2016
marokko
chabab rif al hoceima
real madrid
javier balboa
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?