FIFA: Marokko kan groot toernooi organiseren

marokko
3
22 sep '16
Als het aan FIFA-voorzitter Gianni Infantino ligt kan Marokko in de toekomst de organisatie van grote evenementen op zich nemen.

Tijdens een bijeenkomst van de FIFA, waar meerdere voetbalbonden bij aanwezig waren, had FIFA-baas Infantino hoopvolle woorden richting Marokko met betrekking tot toekomstige grote toernooien. De voorzitter van de Wereldvoetbalbond sprak na afloop van de bijeenkomst, gehouden in het Zwitserse Zurich, met de voorzitter van de Marokkaanse bond FRMF en had het vooral over de vooruitgang die Marokko heeft geboekt.

Bondsvoorzitter Faouzi Lekjaa benadrukte dat de Marokkaanse bond continu bezig is de staat van het voetbal te verbeteren door middel van diverse projecten en het optimaliseren van de infrastructuur. Infantino beaamde deze positieve ontwikkeling en gaf aan dat het voor Marokko mogelijk is de organisatie van grote evenementen op zich te nemen in de toekomst.

Als gevolg van dit positieve onderonsje zei Infantino binnen nu en een aantal weken Marokko te gaan bezoeken om de banden tussen beide bonden te versterken en mogelijke samenwerkingen vorm te geven. 

© Redactie 2016
marokko
fifa
gianni infantino
fouzi lekjaa
frmf
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?