Baby gestolen uit ziekenhuis Casablanca (video)

marokko
3
22 sep '16
Casablanca is geschokt door een uiterst trieste zaak waarin een kersverse baby de hoofdrol speelt.

De baby is namelijk uit het kinderziekenhuis Abderrahim El Harouchi in Casablanca gestolen. Het meisje werd in de nacht van maandag op dinsdag geboren. Een vrouw, gekleed in een witte jas en geen onderdeel van het medisch team, wist de baby uit de handen van haar grootmoeder te krijgen voor ze woensdag verdween. Het ministerie van Volksgezondheid zegt dat de oma het kindje woensdag vasthield toen de vrouw verscheen in de tuin van het ziekenhuis. 

Ze overtuigde haar ervan dat de baby nog wat tests moest ondergaan en vroeg oma of ze het kind over mocht nemen. De oudere vrouw aarzelde niet en gaf de baby aan de babydief, die beloofde de baby terug te geven aan de moeder zodra de tests voltooid zijn. Toen de grootmoeder een kijkje ging nemen of de baby weer terug was zag ze tot haar grote ontsteltenis dat de baby verdwenen is. De familie vreesde direct het ergste. 

Ziekenhuismedewerkers schakelden direct de veiligheidsdiensten in die ter plekke een groot onderzoek hebben ingelast. Voorlopig kunnen de ouders alleen hopen dat ze hun baby terugzien.

© Redactie 2016
marokko
casablanca
baby
diefstal
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?