Oom slaat neefje dood tijdens Marokkaanse bruiloft

marokko
4
28 sep '16
Opnieuw loopt een huwelijksfeest in Marokko fataal af voor een van de bezoekers. Twee familieleden gingen met elkaar op de vuist en dat eindigde bloedig.

De bruiloft vond afgelopen zaterdag plaats in Temara. Tientallen mensen verzamelden zich op het feest waar ze zijn uitgenodigd toen een heftige vechtpartij ontstond tussen een jongeman en zijn oom van moederszijde. Al Ahdath Al Maghribiya meldt dat de jongeman van ongeveer dertig jaar de zaal binnenkwam toen de gasten aan het eten waren. Uit zijn manier van lopen kon men direct opmaken dat hij stomdronken was. 

Gevecht
Zijn oom reageerde met sarcastische opmerkingen en bracht zijn neefje naar buiten. Daar ontstond een gevecht waarbij rake klappen vielen. Andere gasten kwamen tussenbeide waarna de kemphanen elkaar loslieten. De neef vertrok hierop terwijl de oom in de garage werd ondergebracht nadat hij een harde klap op het oog kreeg. 

Wraak
Deze kon dat niet verkroppen en haalde een ijzeren staaf uit de kofferbak van zijn auto. Hij volgde zijn dronken neefje de straat op om hem met de ijzeren staaf te bewerken. Het slachtoffer kreeg rake klappen op het hoofd en werd ernstig gewond naar het ziekenhuis Sidi Lahcen in Temara gebracht. Daar kwam hij geleidelijk aan in een diepe coma terecht om een dag later op zondagochtend zijn laatste adem uit te blazen. 
De politie werd hierop door het ziekenhuispersoneel ingeschakeld. De wraaklustige oom werd opgepakt en verscheen vandaag voor de rechter in Rabat. Hij zal vervolgd worden wegens doodslag.

© Redactie 2016
marokko
temara
bruiloft
huwelijk
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?