Hand weigeren Youness Mokhtar van verslaggeefster blijkt onzin

marokko
7
1 okt '16
Youness Mokhtar kende gisteren een prima optreden tegen ADO Den Haag. De Marokkaans-Nederlandse buitenspeler scoorde twee maal prachtig.

PEC Zwolle verkeert deze seizoensstart in sportief zwaar weer. De formatie waar de Marokkaanse spelers Anass Achahbar, Youness Mokhtar en Hachim Mastour actief zijn won tot gisteravond nog geen enkel duel en was daarmee dus hekkensluiter in de Eredivisie.

Deze slechte reeks werd gisteren dus afgesloten door linksbuiten Youness Mokhtar. De aanvaller was met zijn twee prachtige doelpunten tegen ADO Den Haag de man van de wedstrijd (red. 2-1 winst). Desondanks ging het na deze ontmoeting allang niet meer over zijn beslissende aandeel in de gewonnen pot.

Handweigeraar
Diverse mediabronnen waaronder Twitterpagina Forza PEC Zwolle kwamen met het opmerkelijke bericht dat de speler in kwestie FOX-Sports verslaggeefster Aletha Leidelmeijer een hand zou hebben geweigerd. Het onzinbericht van de Twitterpagina, die ondertussen om onbekende reden uit de lucht is, werd vanmiddag ontkracht door de speler zelf. Ook de Telegraaf en andere bronnen verwijderden hun bericht over dat de speler een hand zou hebben geweigerd.

De club zelf ontkende het voorval vanochtend, in een bericht op Twitter zegt PEC Zwolle het volgende: 'Verhaal dat Mokhtar FOX Sports presentatrice gister bewust weigerde de hand te schudden, is niet waar en wordt door alle partijen ontkracht.' Fox Sports retweette het bericht van PEC en geeft daarmee aan dat het inderdaad niet waar is.

© Redactie 2016
marokko
youness mokthar
pec zwolle
eredivisie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?