Sa7ir in Marokko cel in om overspel met klant

marokko
0
4 okt '16
De kap maakt de monnik niet en de zoete woorden van een oudere man maken hem zeker geen imam of betrouwbaar persoon.

Dat blijkt maar weer uit een gebeurtenis die in Zaouit Sheikh plaatsvond, een plekje in de buurt van Beni Mellal. De Koninklijke Gendarmerie eindigde de listen van een zeventigjarige 'fqih'. In werkelijkheid was de man geen vrome man maar een charlatan die werk maakte van si7r (zwarte magie). Hij ontving zijn klanten in een garage en misbruikte veel van zijn slachtoffers. 

Seksueel, financieel en emotioneel kwamen allen voor in zijn werkwijze, aldus Assabah vandaag. Vaak maken ze hun slachtoffers/klanten wijs dat ze seks met hen moeten hebben om te genezen of grote geldbedragen moeten overdragen. In de regio is de man zeer beroemd om zijn kwakzalversactiviteiten maar helaas zoeken veel Marokkanen nog steeds hun heil in dit soort figuren.

Heterdaad
De vader van vier kinderen verdiende veel geld totdat de echtgenoot van een 39-jarige vrouw onheil rook. Hij zag zijn vrouw plotseling veranderen en angstig gedrag vertonen. Ook haar gezondheid verslechterde. Hij besloot zijn echtgenote daarom te volgen en schakelde tegelijkertijd de politie in. Eenmaal ter plekke werd het tweetal op heterdaad betrapt. Ze zijn beiden meegenomen en worden vervolgd wegens overspel.

© Redactie 2016
marokko
charlatan
sa7ir
sihr
zaouit cheikh
beni mellal
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi