Marokkaanse moeder die baby in vuilnisbak dumpte gepakt

marokko
0
6 okt '16
Diensten van de Nationale Veiligheid in El Jadida zijn erin geslaagd om de ouders van een gevonden baby te achterhalen. Het kind werd afgelopen zaterdag in een vuilnisbak gevonden.

Het drama komt kort na de ontvoering van een baby in Casablanca. Nadat het meisje werd gevonden werd alles op alles gezet om de moeder te vinden. De baby werd door iemand gevonden terwijl deze man of vrouw op zoek was naar recyclebare materialen in de vuilnisbak. Tot ieders schrik zat er een levende baby tussen het afval. Het meisje werd met spoed overgebracht naar de spoedafdeling van een ziekenhuis en werd op de intensive care geplaatst.

Terwijl artsen het meisje medische zorg boden gingen de autoriteiten op zoek naar de ouders. Na technisch onderzoek werd het nummer van de moeder achterhaald door rechercheurs. Daarna kon ze opgespoord worden. De moeder vluchtte ondertussen naar Marrakech. Ook daar kon ze zich niet verbergen en werd ze opgepakt. Ze gaf direct de naam van de vader vrij en ook hij is inmiddels opgepakt. 

Volgens voorlopige bevindingen had het tweetal een buitenechtelijke relatie waarin de vrouw zwanger raakte. Tijdens haar zwangerschap kwam ze niet buiten en beviel ze in privésfeer.

© Redactie 2016
marokko
el jadida
baby
vondeling
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?