Hotelmedewerkers Fes opgepakt om stelen uit kamer toeristen

marokko
1
10 okt '16
Twee medewerkers van een bekend hotel in Fes hebben buiten bewakingscamera's om gerekend toen ze besloten de kamer van toeristen binnen te dringen.

De twee toeristen zaten aan het ontbijt toen de werknemers hun kans schoon zagen. Ondertussen hadden de twee vrouwen niet door dat hun persoonlijke bezittingen werden meegenomen uit hun kamer, een ruimte die voor toeristen altijd veilig moet zijn. De dieven dachten echter niets te vrezen te hebben en namen naast geld ook mobiele telefoons, tablets en camera's mee. 

Toen de vrouwen weer in hun kamer waren zagen ze dat de spullen weg waren. Nadat ze aangifte deden besloot de politie een groot onderzoek in te stellen. Daarin werden onder meer de camerabeelden bekeken. Daar zagen ze de twee mannen de kamer binnengaan, meldt Al Akhbar vandaag. 

Fes
Het is echter niet de eerste keer dat toeristen het slachtoffer zijn van diefstal in de stad. Vorige week werd een toerist het slachtoffer toen deze onder dreiging van een mes kwam te staan tijdens een rondreis door de medina van de historische stad. De politie arresteerde daarop twintig verdachten, allen vermeende toeristengidsen.

© Redactie 2016
marokko
fes
hotel
diefstal
criminaliteit
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi