Baby achtergelaten in ziekenhuis Tetouan

buitenland
1
15 okt '16
De politie van Tetouan is op zoek naar een vrouw die een baby heeft achtergelaten in het provinciaal ziekenhuis Saniat Rmel.
De baby is slechts twee maanden oud. Camera's van het ziekenhuis hebben de vrouw gefilmd maar haar identiteit is nog niet vastgesteld. Het opmerkelijk incident vond woensdagavond plaats in het Saniat Rmel ziekenhuis, meldt Al Akhbar vandaag. Een vrouw liet daar een baby achter op de spoedeisende hulp, het artsenteam met veel vragen achterlatend. 

De vrouw zou gebruik hebben gemaakt van het moment dat de artsen en verplegers van dienst wisselden. Toen de verpleegsters de baby en de vrouw bezochten vonden ze de baby moederziel alleen in de kamer. Na lange tijd wachten besloten de medewerkers de autoriteiten in te schakelen. De politie voerde meteen een vooronderzoek uit waarin onder meer de bewakingsbeelden werden bekeken. 

Het gezonde kind is ondergebracht in een opvanghuis voor verwaarloosde kinderen. Naar aanleiding van dit incident heeft het ziekenhuis besloten om toezicht te versterken door het verhogen van het aantal camera's in de spoedafdelingen.
© Redactie 2016
marokko
tetouan
saniat rmel
baby
vondeling
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
algerije
gabon
vriendschappelijk
chan2020
badr hari
rico verhoeven
islamitisch onderwijs
turkije
chan 2020
cornelius haga lyceum
atlasleeuwen
frmf
casablanca
politie
marrakech
team marokko
tanger
ajax
iran
golaso
spanje
daesh
dgsn
moord
mohammed vi