Casablanca: alcohol en jaloezie leiden tot moord in vriendengroep

marokko
3
17 okt '16
Een dronken avondje tussen twee vrienden heeft geleid tot de dood van een van hen.

De vrienden, 25 en 30 jaar, maakten zich zaterdagnacht op voor een dronken avondje uit in de wijk Hay Lalla Meriem, meldt Assabah vandaag. Om de avond nog beter te laten slagen nodigden ze drie jongedames uit om hen te vergezellen, waarvan de verloofde van één van hen. Zondagochtend, rond een uur of vier in de ochtend, waren de twee jongemannen stomdronken.

Toen de niet-verloofde jongeman geen succes wist te behalen bij de twee andere meisjes probeerde hij het bij de verloofde van zijn maatje. Dat leidde uiteraard tot de woede van de verloofde vriend waarna een vechtpartij met messen ontstond. De verloofde stak meerdere malen in op zijn voormalige vriend en raakte hem onder meer in de borst en buik. 

De drie jongedames namen ondertussen het hazenpad. Toen de politie ter plekke was konden ze niets anders doen dan de dood vaststellen. De moordenaar werd in een nabijgelegen straat opgepakt. Hij werd tijdens het gevecht aan het hoofd geraakt en zat onder het bloed. Na de eerste hulp werd hij meegenomen naar het politiebureau.



(Photo credits: Le360 - Mohamed Elkho)

© Redactie 2016
marokko
casablanca
moord
alcohol
dronken
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?