Het ongelofelijk triest verhaal van Oumnia (16) uit Tanger

marokko
15
23 okt '16
In een wijk in Fes heeft zich de afgelopen tijd een schokkend triest verhaal weten te ontwikkelen met in de hoofdrol een zestienjarig meisje.

Het slachtoffer werd meerdere malen verkracht en kon op niemand terugvallen. Al Massae brengt haar situatie in de publiciteit. Vorige maand overleed haar moeder in Beni Mekada in Tanger. Toen besloot het meisje naar Fes te vertrekken in de hoop werk te vinden en voor haarzelf te kunnen zorgen. Het liep echter allemaal anders. Tijdens haar eerste nacht kon ze geen onderdak vinden waardoor ze de nacht buiten door moest brengen. 

Ze kreeg te maken met aanranding en deed aangifte. Omdat het vinden van werk en onderdak niet zo makkelijk gaat moest ze noodgedwongen door de straten slenteren. Dat gaf anderen de kans om misbruik te maken van haar positie. Ze is meerdere malen verkracht in de wijk Sidi Boujida. Een van haar aanvallers is inmiddels gearresteerd omdat ze zijn naam wist te herinneren. 

Een lokale vereniging heeft van de zaak gehoord en Oumnia opgevangen. Het hoofd van de vereniging maakt tegenover de krant duidelijk dat het meisje in zeer ernstige psychologische toestand verkeert. Ze is vrijwel dag en nacht angstig en komt maar niet uit deze angstaanvallen. De politie onderzoekt de zaak.

© Redactie 2016
marokko
fes
sidi boujida
oumnia
verkrachting
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi