In stukken gehakte vrouw gevonden bij een verlaten villa in Marokko

marokko
6
25 okt '16
Het in stukken gehakte lichaam van een jonge vrouw die op brute wijze is vermoord werd onlangs ontdekt in een verlaten villa in Fes.

 De politie heeft een onderzoek geopend om de ins en outs van deze afschuwelijke daad te onderzoeken en op te lossen, meldt de krant Al Akhbar. Volgens de correspondent van de krant, hebben de onderzoekers enkele haren gepresenteerd van het slachtoffer, wiens lichaam afgelopen zaterdag in een gevorderde staat van ontbinding werd gevonden

De krant voegt eraan toe dat de ontdekking van het lichaam van het slachtoffer, op een verlaten plek in de buurt van McDonald's dichtbij het centrum van Fes, mogelijk was dankzij de verklaringen van een straatverkoper die per ongeluk op de locatie was en verrast werd door de sterke geur die afkomstig was uit plastic zakken verspreid over de grond.

Uit nieuwsgierigheid, omdat hij de oorzaak van deze geur wilde weten, opende de man een zak en viel om van verbazing toen hij een in stukken gesneden lichaam aantrof. De man nam direct contact op met de politie om zijn lugubere vondst te melden.

Nadat de politie snel ter plaatse kwam, vonden de onderzoekers het lichaam van een jonge blonde vrouw van rond de dertig jaar oud. Het slachtoffer zou meerdere keren geslagen en gestoken zijn, bleek na onderzoek van de verschillende lichaamsdelen. 

Na het eerste onderzoek van het slachtoffer en na verhoor van de straatverkoper is de politie nu druk op zoek naar de identiteit van de jonge vrouw. Volgende voorlopige onderzoeksresultaten zou een mogelijk motief passie zijn, waarbij wraak niet is uitgesloten.

© Redactie 2016
marokko
fes
moord
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi