'Enfant terrible Taarabt meldt zich bij KACM Marrakech'

marokko
6
25 okt '16
De soap rondom het ooit zo grote talent is nu compleet.
Na een afgeketste huurtransfer naar 2. Bundesliga formatie 1860 München lijkt Adel Taarabt te flirten met een nieuwe club. De lokale nieuwsbron Marrakech Arryadia meldt dat de SL Benfica contractspeler meetraint met Botola Pro formatie KACM Marrakech. De ex-aanvoerder van de nationale ploeg, Houcine Kharja, zou ook gespot zijn. De 33-jarige routinier verkeert echter zonder formatie, anders dan Taarabt die nog zo'n drie seizoenen een contract heeft lopen in Portugal.

Taarabt vertrok in de zomer van 2015 transfervrij bij Queens Park Rangers waar hij gedurende het hele seizoen in de clinch lag met trainer Harry Redknapp. Met een vijfjarig contract bij de Portugese kampioen leek een nieuw begin aanstaande, echter raakte de international snel weer op de achtergrond. Mede door overgewicht en disciplinaire redenen maakte Taarabt geen deel meer uit van de plannen van trainer Rui Vitoria.

Sindsdien maakt hij zijn minuten in het tweede elftal van de regerend kampioen en maakte hij afgelopen zomer zoals gezegd bijna de tijdelijke overstap naar Duitsland. 
© Redactie 2016
marokko
adel taarabt
sl benfica
kacm marrakech
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi