Zuid Korea opent consulaat in Marokko

buitenland
0
27 okt '16
Volgende week vrijdag opent Zuid Korea een consulaat in Marrakech.

Het nieuwe Honorair Consulaat van Zuid-Korea wordt volgende week vrijdag ingehuldigd in Marrakesh. De missie zal zijn om de Koreanen te helpen bij hun consulaire procedures en de samenwerking tussen Korea en Marokko ten behoeve van de gemeenschappelijke belangen te bevorderen.

Abdelaziz Cherkaoui, verkozen lid van de gemeenteraad en voorzitter van het 'Culture Center Euromediterrane' (CMTC), werd benoemd tot Honorair Consul. Het consulaat zal betrekking hebben op de gebieden van Marrakech-Safi, Darra-Tafilalet en Souss-Masssa, meldt Le360.

Geciteerd door de pers zei Park Dongsil, ambassadeur van Zuid-Korea in Marokko, dat hij ervan overtuigd is dat het consulaat een belangrijke mijlpaal in het versterken van de vriendschap en samenwerking tussen beide landen is.

De openingsceremonie zal worden bijgewoond door vertegenwoordigers van de lokale overheden, ondernemers en persoonlijkheden van de sport, cultuur en media in de regio. Het evenement zal worden gekenmerkt door Taekwondo demonstraties, een populaire nationale sport in Zuid-Korea .

© Redactie 2016
marokko
marrakech
consulaat
zuid korea
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?