Koning Mohammed VI verricht vrijdaggebed in Zanzibar

marokko
1
28 okt '16
Koning Mohammed VI, vergezeld door prins Moulay Ismail, verrichte vandaag zijn vrijdaggebed in de Ashura moskee in Zanzibar.

In zijn preek zei de imam onder andere dat Zanzibar vereerd is met het bezoek van Koning Marokko VI. De imam sprak ook zijn dank uit aan Koning Mohammed VI voor het nemen van het initiatief om een grote moskee in Dar es Salaam te bouwen.

Aan het eind van zijn preek, deed de imam een dua waarin hij aan de Almachtige vroeg om Koning Mohammed VI te beschermen en te begeleiden in de stappen op weg naar de oprichting van de beginselen van samenwerking en broederschap tussen de volkeren van Afrika.

Vervolgens heeft Koning Mohammed VI 10.000 exemplaren van de Heilige Koran geschonken aan de partijen die verantwoordelijk zijn voor het beheer van religieuze zaken in Zanzibar, meldt Le360.   Bij zijn aankomst in de Ashura moskee, was de Koning welkom geheten door de vice-president van Zanzibar, Ali Abidi MSeif, de moefti van Zanzibar, sjeik Omar Saleh Kaabi, en leden van de Raad van Ulema van Zanzibar.

© Redactie 2016
marokko
mohammed vi
gebed
zanzibar
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi