Alle feiten rondom Marokko - Ivoorkust (WK Kwalificatie)

marokko
3
29 okt '16
Met nog iets meer dan twee weken te gaan hierbij een overzicht van alle feiten rondom de wedstrijd Marokko - Ivoorkust.

Marokko zal binnenkort alweer haar tweede WK-Kwalificatiewedstrijd gaan spelen in strijd om een ticket voor de eindronde in Rusland in 2018. Na een doelpuntloos gelijkspel in en tegen Gabon ontvangen de Atlas Leeuwen aankomende maand Afrikaans titelverdediger Ivoorkust. Het land en tevens angstgegner waar Marokko zich ook tijdens de Afrika Cup mee zal moeten uitmeten. 

Met nóg geen blessuregevallen aan de Marokkaanse zijde begint de ziekenboeg in Ivoorkust al aardig vol te stromen, en niet met de minste spelers. Officieel bevestigd is dat respectievelijk sterspelers Eric Bailly (Manchester City) en Gervinho (Hebei China Fortune) voor meerdere maanden uitgeschakeld zijn als gevolg van knieblessures. Hiernaast zag men ook eerste keeper Sylvian Gbohouo uitvallen.

Marokko speelt zoals gezegd op zaterdag 12 november om 21:00 Nederlandse tijd in het Grand Stade de Marrakech en de wedstrijd zal dit keer ook in Europa te zien zijn via satellietkanalen Al Aoula en Arryadia. 

Naar verluidt is al de eerste speler bekend die opgeroepen gaat worden door bondscoach Hervé Renard. Uitgaande van dhjfoot.com heeft DHJ Jadida talent Walid Azarou de uitnodiging al op zak. De volledige selectie zal zeer binnenkort worden geopenbaard door de keuzeheer. 

© Redactie 2016
marokko
ivoorkust
wk kwalificatie
rusland
blessures
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?