Passagier Ierse Aer Lingus van vlucht geschopt voor beledigen moslims

buitenland
4
29 okt '16
Afgelopen zondag werd een passagier van een vlucht geschopt na het beledigen van twee medepassagiers die moslim zijn.

Met enige regelmatig zien wij in het nieuws problemen met moslims in het luchtverkeer voorbij komen. Als iemand Arabisch praat, schrijft of er zelfs maar Arabisch uitziet is dat soms al reden genoeg voor een een luchtvaartmaatschappij om iemand volkomen onterecht van een vlucht te verwijderen. Het Ierse Aer Lingus laat echter even zien hoe het wél moet en dat vertellen wij jullie ook graag.

Aer Lingus wordt geprezen voor het verwijderen van een persoon die beledigend naar moslim passagiers was. Khalid Wafiq Kamel zei in een Facebook post dat hij afgelopen zondag met de Ierse luchtvaartmaatschappij van Dublin naar Berlijn vloog en onder de indruk was van hoe de bemanning omging met het incident.

Hij schreef: "Ik zat op de Aer Lingus 0330 vlucht vanmorgen van Dublin naar Berlijn. Voor het opstijgen, toonde een passagier beledigend gedrag tegen twee andere Islamitische passagiers."

"De bemanning reageerde prompt om hem te stoppen, en de beledigende passagier werd van de vlucht verwijderd."

"Ik zou graag een speciale dank willen sturen aan Captain O'Shea en de rest van de bemanning voor het maken van mijn dag."

"Als moslim voelde ik mij veilig en gerespecteerd in Ierland en op de vlucht van Aer Lingus. Zoals éen van de bemanningsleden zei: 'Wij zijn allemaal gelijk'. Dank je wel Aer Lingus."

© Redactie 2016
moslimsdiscriminatie
vliegtuigmaatschappij
ierland
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?