Marokkaans meisje bruut verkracht in Molenbeek

marokko
0
30 okt '16
Een 19 jarig Marokkaans meisje is in de nacht van 30 september op 1 oktober op gruwelijke wijze verkracht in een bestelbus in Molenbeek.

Het Belgische Het Nieuwsblad schrijft dat het meisje op bezoek was bij familie in Molenbeek. Die bewuste nacht was ze op weg naar het huis van haar zus toen ze verdwaald raakte. Toen haar zus haar gsm niet opnam ging ze de weg vragen in een nachtwinkel. Daar stelde een man voor haar naar huis te brengen. Hij leidde het slachtoffer naar zijn bestelbus waar zijn handlangers haar vastgrepen.

Het slachtoffer werd geslagen, gedrogeerd en meer dan een uur lang verkracht in de laadruimte van de bestelbus. De verkrachter zou het slachtoffer tevens verteld hebben dat hij illegaal in Belgie verbleef en dat de politie hem niks kan maken, zijn handlangers stonden te kijken door de ramen van bus. Eens klaar met hun beestachtige daden stalen ze nog haar Marokkaanse identiteitskaart, gsm en 550 euro cash. Uiteindelijk dumpten ze het meisje op de Gentse Steenweg.

Radeloos en verward liep ze naar de politie om hulp maar die stuurden haar weg omdat ze geen Nederlands of Frans sprak. Helemaal in shock probeerde ze zich toen van het leven te beroven door in de vaart te springen. Een oplettende voorbijganger kon gelukkig ingrijpen en de hulpdiensten op de hoogte stellen. Eenmaal uit het ziekenhuis ontslagen nam haar zus haar mee naar het politiebureau om alsnog een klacht in te dienen.

De daders zijn tot op heden nog steeds voortvluchtig.

© Redactie 2016
marokko
belgie
verkracht
molenbeek