Zaakwaarnemer ontdoet zich van lastige Taarabt

marokko
1
30 okt '16
Na een spoor van vernieling bij clubs te hebben achtergelaten, neemt nu ook de zaakwaarnemer van Taarabt afscheid.

Wat ooit, samen met Gareth Bale onder andere destijds bij Tottenham Hotspur, als één van de grootste talenten op de Engelse velden werd gezien is nu geen schim meer van over. Adel Taarabt die inmiddels al de 27 jaar heeft aangetikt is op een regelrecht zijspoor beland. Helemaal niet voorkomend in de plannen van zijn club SL Benfica is Taarabt onlangs zelfs nog gespot tijdens een training van KACM Marrakech. 

Tegenover het Portugese A Bola doet diens zaakwaarnemer beklag over de professionaliteit en het karakter van zijn cliënt. De druppel die de emmer deed overlopen om zich af te scheiden van Taarabt ging om het weigeren van een huurdeal bij 1860 München, een tweede divisionist in Duitsland. Hiermee verkeek de international al zijn kansen op speelminuten dit seizoen aangezien hij bij SL Benfica toch niet meer aan bod zou komen.

Na zijn korte huurperiode bij AC Milan is het eigenlijk alleen maar bergafwaarts gegaan met de technicus. Altijd in afwachting van een contract bij AC Milan raakte Taarabt bij zijn toenmalige club Queens Park Rangers continu in de clinch met trainer Harry Redknapp. Het wachten was op de zomer waarna hij transfervrij de deur uit kon, toen SL Benfica hem voor vijf jaar een contract aanbood leek Taarabt weer op de goede weg terug. Echter verviel hij al gauw in zijn oude patroon: overgewicht en wangedrag.
Dit was de reden van trainer Rui Vitoria om geen beroep meer te doen op de Marokkaans-international, waarna hij bij het reserve-elftal werd gestald. Dit seizoen komt hij ook daar niet meer aan bod. Ook bij het Marokkaanse elftal werd Taarabt verbannen door bondscoach Zaki destijds. Deze deed dit nadat Taarabt na herhaaldelijke telefoonoproepen niet reageerde op zijn oproep voor een trainingskamp met Marokko.

© Redactie 2016
marokko
adel taarabt
sl benfica
zaakwaarnemer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?