Mimoent Haddouti wint Etnisch Zakenvrouw Nederland 2016 award

algemeen
12
3 nov '16
Afgelopen zaterdag zijn in Rotterdam de EZVN Awards uitgereikt door burgemeester Aboutaleb. EZVN staat voor Etnisch Zakenvrouw Nederland.

Eén van de Awards was die voor Manager van het jaar 2016. Deze is gewonnen door de geboren Marokkaanse Mimoent Haddouti, werkzaam bij Rabobank Nederland te Utrecht.

Mimoent, 35 jaar, is op haar vierde verhuisd naar Nederland en moeder van 3 kinderen. Haar carrière bij Rabobank is de laatste jaren in een stroomversnelling gekomen. In 2011 kreeg ze haar eerste baan als leidinggevende, toen van een klein team. Inmiddels leidt ze een afdeling van 275 fte, en is verantwoordelijk voor de continuïteit en veiligheid van Rabobank IT wereldwijd.

De woorden uit het juryrapport die de heer Aboutaleb uitsprak waren lovend. Een talentvolle manager die ondanks de steile verticale groei zichzelf is gebleven. Ze weet resultaten te bereiken zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Daarnaast is Mimoent gedreven om haar omgeving te helpen. Niet alleen helpt ze haar kinderen, zussen, neven, nichten en vrienden met school, studie en werk, ook staat ze klaar voor mensen in haar omgeving. Ze gaf tijdens het Awards-gala aan dat juist dit voor haar het belangrijkste aspect is van de award: dat het deuren kan openen om anderen te helpen in hun levenspad en/of carrière.

Wij zeggen, van harte gefeliciteerd met de award Mimoent! 

© Redactie 2016
marokkaanse
award
etnisch
zakenvrouw
nederland
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?