Eredivisie mogelijk in aantocht voor Tissoudali

marokko
0
5 nov '16
Sparta Rotterdam toont serieuze interesse in oud Jupiler League-bekende Tissoudali.

Koning van de Jupiler League vorig seizoen, Tarik Tissoudali, staat momenteel onder contract bij het Franse Le Havre wat hem vorige zomer voor vier seizoenen verbond. Nog altijd geen minuten te hebben gemaakt voor de Franse tweededivisionist lijkt er een uitweg geboden voor de Jong Marokko-international. Volgens het doorgaans goed ingevoerde 11'Lions Marokko Profs zou Sparta Rotterdam de linksbuiten tijdelijk (huur) willen inlijven. Verder zouden er nog twee andere, nog onbekende, Eredivisieclubs interesse tonen.

Tissoudali heeft zijn Franse transfer te danken aan de uitmuntende prestatie van vorig seizoen bij SC Telstar. Keer op keer kroonde hij zich tot matchwinner met uiteindelijk een statistiek van 18 doelpunten en 9 assisten uit 36 wedstrijden. Tevens de directe aanleiding voor zijn eerste oproep voor Jong Marokko, waar hij zijn debuut tegen Kameroen U23 in het Grand Stade de Marrakech beantwoordde met de winnende treffer (red. 1-0). 

In de transferzomer sloeg Tissoudali een concreet van Heracles Almelo af, het is nu nog wachten hoe de interesse van Sparta zich zal gaan ontwikkelen. 

© Redactie 2016
marokko
tarik tissoudali
le havre
sparta rotterdam
eredivisie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?