Sterkhouder El Ahmadi meldt zich af, Renard roept vervanger op

marokko
14
5 nov '16
Stille kracht op het middenveld El Ahmadi niet beschikbaar voor Marokko - Ivoorkust.

Zo betrouwbaar als wat op het middenveld van Marokko, zal bondscoach Hervé Renard het tegen Ivoorkust moeten stellen zonder El Ahmadi. De middenvelder die al twee competitieduels aan de kant zit bij Feyenoord is niet op tijd fit voor de krachtmeting met de Ivorianen op 12 november. Een voetblessure teistert de motor op het middenveld van Marokko al geruime tijd.

Om deze vrijgekomen plek in de selectie op te vangen heeft Renard Omar El Kaddouri van SSC Napoli opgeroepen. De aanvallende middenvelder heeft maar weinig minuten kunnen maken bij zijn club, de reden onder andere dat hij er voorgaande keren niet bij was bij Marokko. Zijn laatste interland dateert van 3 juni, het Afrika Cup-duel tegen Libie. 

Voor zover bekend is dit tot nu toe, naast Aziz Bouhaddouz, de enige echte andere concrete afmelding. Het duel wat op zaterdag 12 november gespeeld gaat worden is volledig uitverkocht, het Grand Stade de Marrakech zal dezelfde sferen gaan vertonen als tijdens de interlands tegen onder andere Algerije en Tanzania. 

© Redactie 2016
marokko
karim el ahmadi
feyenoord
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?