Wedstrijd Marokko - Ivoorkust volledig uitverkocht

marokko
5
6 nov '16
Wie nog kaartjes wil voor Marokko - Ivoorkust heeft pech!

Aankomende zaterdag staat er een cruciale interland op het programma voor Marokko. De Atlas Leeuwen nemen het thuis op tegen Ivoorkust in de tweede WK-Kwalificatie groepswedstrijd, waar voor Marokko alleen de winst telt. Ivoorkust voert momenteel namelijk de groep als eerste aan met drie punten (red. 3-1 winst tegen Mali), Marokko volgt op de tweede plek na het gelijke spel (0-0) tegen Gabon. Omdat in Afrika alleen de groepswinnaar zich plaatst voor het mondiale toernooi in Rusland heeft Marokko elke punt hard nodig met twee geduchte tegenstanders als Ivoorkust en Gabon.

Mocht Marokko gelijk spelen of verliezen dan zal het zeker niet aan de ambiance in het stadion liggen. De Marokkaanse voetbalbond maakte onlangs bekend dat de wedstrijd compleet is uitverkocht en er ook in het stadion, voordat de wedstrijd begint, geen mogelijkheid meer is om kaartjes te krijgen. Men verwacht om en nabij de 45.000 bezoekers. Iets wat niet meer is voorgekomen sinds de Afrika Cup-kwalificatiewedstrijd tegen Algerije in 2011 (red. 4-0 winst). 

Normaal gesproken kent men een hele lage opkomst in het Grand Stade de Marrakech de afgelopen jaren. In Agadir, waar bondscoach Zaki het liefst speelde, werd het stadion wel vaker en meer gevuld. 

Ter herinnering Marokko speelt aankomende zaterdag om 21:00 Nederlandse tijd, de wedstrijd zal gewoon in Europa te ontvangen zijn via satellietzenders Al Aoula en Arryadia. 

© Redactie 2016
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
ivoorkust
marrakech
wk kwalificatie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?