Maradona: Ik ben niet betaald om deel te nemen aan het Groene Mars Gala

marokko
0
9 nov '16
Diego Armando Maradona zei dat hij niet betaald is om deel te nemen aan de Groene Mars Gala en mensen die anders zeggen: "liegen."

De Argentijnse voetballegende wil daarmee alle geruchten stil leggen dat hij betaald zou zijn om afgelopen weekend deel te nemen aan het Groene Mars Gala. Het Groene Mars Gala vond plaats in Laayoune voor de viering van de 41-jarige verjaardag van de Marokkaanse Groene Mars.

Een aantal mediabronnen hadden beweerd dat Maradona een totaal van 2 miljoen dirham betaald had gekregen voor zijn deelname aan de gala wedstrijd, meldt Le360.

Maar Maradona heeft deze beweringen nu weerlegd. "Degenen die die informatie geven zijn leugenaars. Ik ben niet naar Marokko gekomen voor het geld, maar omdat ik veel van dit land hou. Ik zal elke keer terugkeren als ik de kans krijg, vooral als het is om de verjaardag van de Groene Mars te vieren". 

Dit was niet het eerste bezoek van Maradona aan Marokko en ook niet de eerste keer dat hij de verjaardag van het Groene Mars Gala bijwoonde. Vorig jaar danste hij nog mee op folkloristische muziek buiten het Laayoune stadion, de video daarvan werd destijds wijd verspreid. En mocht je die video destijds niet gezien hebben, dan delen wij die bij deze nog een keertje:

© Redactie 2016
marokko
groene mars
maradona
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?