Naakte zanger Senhaji en chantage

lifestyle
16
10 nov '16
Gisterenavond verschenen er beelden van een naakte Said Senhaji op social media, gefilmd zonder zijn medeweten in Brussel. Er zit echter meer achter dit verhaal.
Sinds gisterenavond circuleert een video op sociale media waarin de populaire zanger Said Senhaji naakt te zien is in het gezelschap van andere mensen, waaronder een vrouw.
 
Le360 sprak met bronnen uit het entourage van de zanger om te proberen een reconstructie te maken van wat er nou eigenlijk gebeurd is en wat lijkt op een chantage van de zanger die misliep. Wij kunnen niet verifiëren wat er nou precies waar is en wat niet, maar Le360 meldt het volgende verhaal.
 
Tien jaar geleden was de zanger in Brussel waar hij een contract om concerten te organiseren in een evenementencentrum ondertekende. Om het feit dat Senhaji in staat was om een ander, beter contract te ondertekenen, zou zijn oorspronkelijke eerste klant, geïrriteerd, hebben besloten om wraak te nemen op hem. En hij kreeg de kans om dit te doen op een feestje waar de alcohol rijkelijk vloeide. 
 
Senhaji werd op dit feestje naakt gefilmd zonder zijn medeweten en toen hij zich bewust was van het bestaan van de video werd er onderhandeld over het niet uitzenden van de video.
Er werd voorgesteld om 300.000 dirham te betalen, maar de onderhandelingen mislukte. Een paar dagen geleden werd er weer contact opgenomen met Senhaji om hem te vertellen dat ze ingestemd waren met de som van 80.000 dirham en dat een tussenpersoon hem afgelopen woensdag zou gaan ontmoeten in Tanger.
 
Opgewonden, waarschuwde de zanger de politie, die een val voor de man opzette en hem in de boeien sloeg. Waarschijnlijk op de hoogte gebracht van de arrestatie van de tussenpersoon, verscheen een uur later de gewraakte video alsnog online.

Wij verwachten dat dit verhaal nog wel een staartje krijgt en wij hopen dat Senhaji met een eigen verklaring van zijn versie komt. Wij delen de gewraakte video uiteraard niet in dit bericht.


© Redactie 2016
marokko
said senhaji
chantage
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
caf
verenigde staten
iran
championsleague
benjamin netanyahu
verenigd koninkrijk
gazastrook
frankrijk
jemen
israel
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
spanje
moord
afrika cup
rabat
eredivisie
daesh
mohammed vi