Drie tienermeisjes ontvoerd en verkracht in Kenitra

buitenland
20
10 nov '16
Drie tienermeisjes werden vorig weekend ontvoerd en verkracht door leden van een criminele bende. De aanvallers zijn geïdentificeerd en worden actief gezocht door de politie.
De drie jonge meisjes werden ontvoerd en verkracht door leden van een criminele bende en onderworpen aan allerlei martelingen, meldt Al Akhbar in hun editie vandaag. De slachtoffers werden aan boord van een auto vervoerd naar een verlaten plek in de buurt van Kenitra, waar ze voor een nacht werden vastgehouden.

De tienermeisjes, die samen in een centrum voor beroepsopleiding in de omgeving van Saknia waren, kwamen na school niet terug naar huis. Hierop namen de families contact op met de politie in Kenitra om de verdwijning te melden. Een van hun vrienden vertelde de ouders dat zij had gehoord dat de meisjes op bezoek zouden gaan bij een vriendin die in de buitenwijken woont.
 
Vrijgegeven na een nacht vol horror kwamen de meisjes thuis aan in een deplorabele staat. Zij onthulden aan hun families dat zij in een landelijk gebied waren ontvoerd door drie mannen die hadden aangeboden om hen een lift te geven. Maar zodra de meisjes aan boord waren, werden zij naar een hut gebracht waar ze werden afgezonderd, gemarteld en verkracht, voordat ze in de vroege ochtend werden vrijgelaten.

Ambtenaren vertelde Al Akhbar dat de autoriteiten naar de hut zijn gegaan nadat de tienermeisjes waren verhoord. Uit forensisch onderzoek bleek inderdaad dat de meisjes waren verkracht. Door onderzoek kon de politie de daders identificeren, maar de daders zijn nog niet opgepakt omdat deze zijn gevlucht. 
© Redactie 2016
marokko
kenitra
ontvoering
verkrachting
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
caf
verenigde staten
iran
championsleague
benjamin netanyahu
verenigd koninkrijk
gazastrook
frankrijk
jemen
israel
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
spanje
moord
afrika cup
rabat
eredivisie
daesh
mohammed vi