Marokko onthult 's werelds eerste elektrische pick-up truck

marokko
14
10 nov '16
Het Nationaal Transport en Logistiek Bedrijf (SNTL) onthulde dinsdag in Marokko 's werelds nieuwste innovatie van de eerste elektrische pick-up truck ooit gemaakt.

De pick-up truck is niet alleen 100% elektrisch, maar is ook 100% van Marokkaanse afkomst in termen van concept en montage, meldt Moroccoworldnews.

De creatie, welke negen maanden duurde om te voltooien, werd onthuld in SNTL's centrum in Marrakesh. Het centrum koos Engima, het Marokkaanse adviesbureau gespecialiseerd in 'automotive engineering', om te werken aan de ontwikkeling en productie van het ontwerp van de elektrische pick-up.

Het prototype van de  elektrische auto werd aangepast aan de Marokkaanse markt en er zijn geen elektrische centrales nodig om te kunnen worden opgeladen. De pick-up kan worden opgeladen in minder dan 7 uur in het comfort van je eigen huis met behulp van een 220V stopcontact, of in een enkel uur als een aanjager wordt gebruikt.

Hoewel ontworpen, geproduceerd en geassembleerd in Marokko, is de elektrische pick-up  in de eerste plaats bedoeld om te worden verkocht in de Europese markt. Later hopen zij ook de overstap te maken naar de Marokkaanse automarkt. 

Photocredit: Infomedia


© Redactie 2016
marokko
marrakech
elektrische
truck
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?