Prinses Lalla Salma bezoekt bouwplaats Regionale Oncologie Centrum

buitenland
3
11 nov '16
Prinses Lalla Salma, voorzitter van de "Lalla Salma Foundation" welke zich inzet voor de preventie en behandeling van kanker, bracht gisteren een bezoek aan de bouwplaats van het Regionale Oncologie Centrum in Beni Mellal, een jaar na het leggen van de eerste steen.
Tijdens dit bezoek informeerde Prinses Lalla Salma zich over de voortgang van de bouw van dit centrum. Het project is mede mogelijk gemaakt door ontvangen donaties tijdens de gala-avond georganiseerd door de Lalla Salma Foundation in Marrakesh op 3 oktober 2015.
 
Dit nieuwe oncologie centrum zal de decentralisatie van zorg voor slachtoffers van kanker in de regio Beni Mellal-Khenifra mogelijk maken en zal ongeveer 3.000 patiënten per jaar verwelkomen, meldt Lefr360.

De totale kosten voor de bouw en inrichting van het centrum is 85 miljoen dirham. Met een oppervlakte van 3215 vierkante meter is het centrum gelegen op de weg naar Marrakesh en de voortgang van de bouw en inrichting van deze structuur zal een opening aan het eind van 2017 mogelijk maken.© Redactie 2016
marokko
prinses
lalla salma
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
verenigde staten
mocromaffia
nabil b
saoedi-arabië
jemen
advocaat
ridouan taghi
donald trump
chan2020
derk wiersum
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi