12 jarig meisje ontvoerd en verkracht in Ain Aouda

marokko
6
13 nov '16
De gendarmerie van Ain Aouda, een klein stadje in de buurt van Temara, hebben een man gearresteerd die een 12-jarig meisje heeft verkracht om wraak te nemen op haar moeder.

De man maakte gebruik van een scooter om het twaalfjarige meisje te ontvoeren en te verkrachten, meldt Assabah in hun weekendeditie.

Deze gruweldaad vond afgelopen woensdag plaats toen de man het minderjarige meisje ontvoerde in de buurt van haar woning. De man nam haar vervolgens mee naar een afgelegen plek waar hij haar verkrachtte terwijl hij beledigingen tegen haar moeder riep. Volgens de krant zou de vermeende verkrachter geschillen hebben gehad met de moeder van het slachtoffer die hij op deze verschrikkelijke manier wilde oplossen. 

Toen het nieuws van de ontvoering bekend werd in de wijk, hielden politie en buren een klopjacht om het meisje en haar ontvoerder te vinden. Het was toen echter al te laat. Het meisje was reeds verkracht en alleen achtergelaten door haar ontvoerder. De verkrachter kon echter, omringd aan alle kanten, uiteindelijk worden gelokaliseerd en gearresteerd.

Assabah meldt dat de politie moest ingrijpen om te voorkomen dat de man in het openbaar werd gelyncht.  Het meisje werd onderworpen aan medische onderzoeken, ook al vertoonde alle uiterlijke tekenen reeds het misbruik dat ze had moeten ondergaan.

De vermeende verkrachter, 42 jaar en een recidivist, werd uitvoerig verhoord door de politie die hem voor de onderzoeksrechter bij het Hof van Beroep in Rabat hebben gebracht.

© Redactie 2016
marokko
ain aouda
ontvoering
verkrachting
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?