Man slacht vrouw af en pleegt zelfmoord in Skhirat

marokko
5
14 nov '16
De stad Skhirat werd zaterdag opgeschrikt door een drama. Een man van 50 jaar pleegde zelfmoord na het doden van zijn vrouw.

De man vermoordde zijn vrouw met een mes en snelde daarna naar het treinstation in Skhirat waar hij zichzelf op het spoor wierp,  meldt Al Akhbar vandaag. Het lichaam van de man werd naar het lijkenhuis van het Avicenne universiteit ziekenhuis vervoerd in Rabat voor autopsie.
De politie bevestigde na onderzoek in opdracht van de procureur-generaal, dat de man zijn vrouw, de moeder van zijn drie kinderen, had neergestoken in hun huis in Temara alvorens zelfmoord te plegen. 

Het opmerkelijke aan dit verhaal is echter dat de dode vrouw pas werd gevonden toen zij niet verscheen op de begrafenis van haar man. Nadat de vrouw hier niet was verschenen werden onderzoekers naar het huis gestuurd waar zij de vrouw ontdekten die inmiddels was verdronken in haar eigen bloed. Op het lichaam waren sporen van geweld te zien en er werd een groot mes naast de vrouw gevonden.

De man liet een brief achter waarin hij uitlegde waarom hij tot deze daad zou zijn gekomen. Hij twijfelde aan haar loyaliteit.

Heb je hulp nodig?
113 Zelfmoordpreventie
Bel 113
24/7 bereikbaar (www.113.nl)
© Redactie 2016
marokko
skhirat
moord
zelfmoord
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?