Ronaldinho binnenkort in Marokko voor galawedstrijd Tanger

marokko
1
21 nov '16
Na de galawedstrijd in Laayoune met Maradona komt er binnenkort nog een wereldster langs.

Het Marokkaanse medium Assabah kwam gisteren met het bericht dat Marokko weldra een waar wereldspeler kan gaan verwelkomen. In februari van komend kalenderjaar zal er een galawedstrijd voor de vrede worden gespeeld waarbij verschillende ex-wereldspelers minuten zullen gaan maken. De meest in het oog springende naam is die van de 36-jarige stylist en ex-Braziliaans international Ronaldinho. 

Laatstgenoemde zou door landgenoot Rivaldo, die deelnaam aan de galawedstrijd voor de Groene Mars, zijn overtuigd om deel te nemen aan deze wedstrijd. De wedstrijd die zeer waarschijnlijk in het Grand Stade de Tanger gespeeld gaat worden kent ook nog de aanwezigheid van onder andere ex-Egyptisch doelman Nader Es-Sayed en Liberiaans aanvaller George Weah. 

De meest recente bezoeken van Ronaldinho aan Marokko waren de jubileumwedstrijd van assistent-bondscoach Mustapha Hadji en het WK voor Clubs 2013 waar de Braziliaan het met zijn formatie opnam tegen Raja Casablanca. De beelden die de meesten zijn bijgebleven van deze wedstrijd waren dat Ronaldinho na afloop van de verloren wedstrijd werd ontdaan van zijn schoenen en shirt door diverse spelers van Raja Casablanca. 

© Redactie 2016
marokko
ronaldinho
tanger
galawedstrijd
rivaldo
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?