Vader Saad Lamjarred: 'We zitten in een heel moeilijke situatie'

marokko
3
21 nov '16
Lamjarred's ouders laten zich uit over de beschuldigingen over hun zoon.

Saad Lamjarred, zanger van beroep en heel bekend in Marokko en daarbuiten, verkeert al geruime tijd in hechtenis in Frankrijk. De 31-jarige artiest zit vast op verdenking van aanranding van een 20-jarige vrouw. Deze vrouw, Laura Prioul, zou door Lamjarred zijn aangerand op zijn hotelkamer nadat zij aangaf niets seksueels met hem te willen doen. Meteen na de aanranding vluchtte ze de kamer uit van het Marriott Hotel en ging naar de receptie.

Gezien Lamjarred's eerdere beschuldiging in de Verenigde Staten voor een soortgelijk vergrijp ziet het er niet goed uit voor de zanger. Zo gaven ook zijn beide ouders, Bachir Abdou en Nezha Regragui, aan tegenover Le360. Zijn vader geeft het volgende aan: 'We zitten in een heel moeilijke situatie. Het enige wat we nu kunnen doen is bidden op een goede afloop van deze zaak.' 

Eerder probeerden de advocaten van Lamjarred toenadering te zoeken tot het slachtoffer. Deze gaf echter aan niet mee te willen werken aan een tussenoplossing door het feit dat ze een traumatische ervaring over heeft gehouden aan hetgeen haar is aangedaan in de hotelkamer. 

Het is nog niet duidelijk hoe lang de juridische afwikkeling van de zaak nog in beslag zal nemen. 

© Redactie 2016
marokko
saad lamjarred
detentie
parijs
verkrachting
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?