Marokkaanse scholiere voor 24 uur gekidnapt in Sefrou

marokko
1
25 nov '16
Een ontvoering die de inwoners van Sefrou één dag in spanning hield.

In Sefrou vond er onlangs wel een heel opmerkelijke ontvoering plaats. Gedurende één etmaal werd een 12-jarige scholiere van haar vrijheid ontnomen door haar ontvoerders. Volgens het Marokkaanse medium Al Ahdath Al Maghribia was het 12-jarige meisje na een schooldag op weg naar een winkel om wat schriften aan te schaffen toen ze in handen viel van de kidnappers.

Toen haar familie erachter kwam dat ze om onbekende reden niet thuis gaf schakelden ze de autoriteiten in. Ondanks het politieonderzoek kwam de 12-jarige Khaoula al gauw weer in beeld. Niet ver van haar ouderlijk huis werd ze afgezet.

Gezien het feit dat het meisje lichamelijk niets zichtbaars had opgelopen in de vorm van mishandeling of iets dergelijks werd ze naar het dichtsbijzijnde ziekenhuis gebracht voor nader onderzoek. Daar constateerden de medici dat er wellicht ook geen sprake was van verkrachting of aanranding. Het meisje zal nog wel moeten emotioneel bij moeten komen van de nare ervaring.

De ontvoering werd uitgevoerd door twee daders, één van hen is de politie al op het spoor gekomen. Hij is recentelijk nog gearresteerd. 

© Redactie 2016
marokko
ontvoering
kidnapping
sefrou
scholiere
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?