Man uit Khenifra tot levenslang veroordeeld voor vermoorden schoonzus

marokko
3
3 dec '16
De rechtbank in Meknes veroordeelde onlangs een man uit Khenifra tot een levenslange gevangenisstraf voor het vermoorden van zijn schoonzus.

Het kleine stadje Khenifra was onlangs het toneel van een afschuwelijke misdaad. Een vrouw werd er, badend in een plas bloed, dood aangetroffen in haar kamer. Zij was meerdere malen gestoken, meldt Assabah in de editie van gisteren.

Eenmaal op de plaats van het misdrijf was de politie in staat om de dader van deze verschrikkelijke tragedie te arresteren. Hij droeg een mes bij zich en zijn kleren waren bevlekt met bloed.

De 45 jarige man bekende en zei dat hij koeltjes had besloten zijn schoonzus te doden, "omdat zij pas in de late uren naar huis ging en gekleed was op een manier die schadelijk is voor de moraal". De dader verklaarde ook dat hij het slachtoffer verdacht van ontrouw aan zijn broer, die maandenlang afwezig was in verband met zijn werk.

Op de avond van de misdaad, toen het slachtoffer weer laat thuis was gekomen, heeft de man haar in een staat van totale hysterie meerdere keren gestoken voor de ogen van haar zoon.  

© Redactie 2016
marokko
khenifra
levenslang
moord
schoonzus
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?