Boze reacties op social media na lage celstraf kinderverkrachter in Marrakech

marokko
10
4 dec '16
Een 40-jarige man, beschuldigd van het meerdere keren verkrachten van een 11-jarig meisje, is recent veroordeeld door een rechtbank van Marrakech tot twee jaar in de gevangenis.

Het kleine meisje, meldt de Marokkaanse krant Al Akhbar, was het kleine zusje van de vrouw van de man, die werd gedwongen om bij hen te gaan wonen nadat haar eigen ouders 8 maanden geleden in een tragisch auto-ongeluk verongelukten.

De man werd gearresteerd nadat leraren van het meisje de autoriteiten waarschuwden En die ontdekten dat het niet de eerste keer was dat de man in aanraking kwam met justitie voor een zaak gerelateerd aan seksueel geweld.

De man zou naar verluidt het meisje al verkrachten sinds de nacht van het dodelijke ongeval van haar ouders, meldt Al Massae, waarbij hij dreigde haar pijn te doen als ze ooit iets tegen anderen durfde te zeggen.

De lage gevangenisstraf van slechts 2 jaar ontaardde in veel boze reacties op social media. Op facebook schreef iemand "slechts twee jaar voor een recidivist die een 11-jarig meisje verkracht ... hebben onze rechters geen kinderen?"

Een ander bracht de boodschap die dit soort lage veroordelingen zendt richting de gemeenschap ter discussie, zeggende: "En dit is de reden waarom Marokko vol is van pedofielen die denken dat ze alles kunnen doen. Wat een schade. Ons rechtssysteem is beschamend. "


© Redactie 2016
marokko
marrakech
lage celstraf
kinderverkrachter
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?