Nieuwe dramaserie The Nine zal gefilmd worden in Marokko
In samenwerking met de Marokkaanse producente Khadija Alami, zal Fox Network Group een spionage-drama-serie filmen in Marokko met de titel 'The Nine'.
05 December 2016
shownieuws

Bestaande uit acht één-uur durende afleveringen vertelt 'The Nine' het verhaal van Max Easton, een voormalig spion die terug geworven is in de inlichtingendiensten om de dood van zijn zoon te wreken. Spoedig daarna bevindt hij zich in een oorlog tussen verschillende geheime diensten en een samenzwering om chaos te verspreiden over het hele Midden-Oosten.

Geproduceerd door Emmy-winnaar Hilary Bevan Jones, zal 'The Nine' naar verwachting ook geschoten worden op verschillende andere internationale locaties, zoals in Amerika, Libanon, Groot-Brittannië en Frankrijk.

"Fox Networks groep, met hun ambitieuze wereldwijde bereik, is de perfecte partner voor dit drama. We zullen filmen op locatie in Marokko en gebruik maken van de expertise van de producente Khadija Alami, bekend van o.a. The Night Manager, om dit verhaal naar het scherm te brengen", zei Jones.

marokko
dramaserie
the nine
spionage
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi